<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

ZEMESRIEKSTA KUNGS

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
½ GLĀZE ŪDENS.
KAFIJAS UN ŠOKOLĀDES MASA:
2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS”;
½ ŠOKOLĀDES TAFELĪTES;
¾ TASE TREKNA KRĒJUMA.
 
RIEKSTU MASA:
¾ GLĀZE PUTUKRĒJUMA;
2 ĒDAMKAROTES CUKURA;
¼ GLĀZE SASMALCINĀTU RIEKSTU.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Katliņā ar karstu ūdeni izkausē šokolādi. Pievieno karstu kafiju izkusušajai šokolādei nepārtraukti apmaisot. Ļauj, lai masa atdziest un puto līdz tā paliek gaisīga.
Samaļ sasmalcinātos riekstus līdz sastāvs kļūst viendabīgs. Riekstu sviests ir gatavs!
Sajauc uzputoto krēmu ar riekstu sviestu. Pievieno cukuru un kārtīga samaisa.
Glāzes apakšā izklāj šokolādes krēma kārtu, tad ielej glāzē kafiju, dzēriena virspusi pārklāj ar riekstu krēmu.
Rotā ar riekstiem.

VAIRĀK RECEPTES

KAKAO KAFIJA

VIJOLĪTES

KARĪBU PIRĀTI