Pagatavo stipru espreso. Lej to sautējamā pannā un pievieno cukuru, miltus un sāli, kārtīgi izmaisa, līdz izveidojas viendabīga masa.
Karsē uz vidējas uguns nepārtraukti maisot, līdz masa kļūst blīva un sāk mutuļot.
Tad nogriež uguni pavisam mazu un karsē vēl divas minūtes.
Pannu noņem no uguns un turpinot maisīt pievieno tai olas dzeltenumu.
Pannu liek atpakaļ uz uguns un karsē vēl divas minūtes nepārtraukti maisot.
Tad ņem nost no uguns un pievieno vaniļas ekstraktu.
Lej kafijas pudiņu servējamajos traukos un ļauj tam atdzist.
Ķirbju biezenis. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Sagriež ķirbi gabaliņos. Izņem sēklas, bet nemizo. Novieto ķirbja gabaliņus vienā slānī uz folija un cep apmēram stundu, pusotru, līdz ķirbis kļūst mīksts. Kad ķirbja gabaliņi atdzisuši, nomizo tos un sastampā līdz iegūst samērā biezu biezeni. Ja ķirbis bijis pārāk ūdeņains, masu izklāj uz marles un ļauj liekajam šķidrumam notecēt.
Ķirbju mērce. Sajauc visas sastāvdaļas ar mikseri.
Pudiņu dekorē ar putukrējumu un ķirbju mērci.