<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

ZELTA APRIKOZES

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
¼ GLĀZE ŪDENS;
1 ĒDAMKAROTE APRIKOŽU SĪRUPA;
CUKURU PĒC VĒLĒŠANĀS;
3 ĒDAMKAROTES APRIKOŽU DŽEMA;
¼ GLĀZE PIENA;
PUTUKRĒJUMS;
1 ĒDAMKAROTE APRIKOŽU SĪRUPA;
ŠĶIPSNIŅA SAFRĀNA;
1 TĒJKAROTE PŪDERCUKURA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju – dubulto espreso, pievieno sīrupu un saldina papildus, ja nepieciešams. Uzputo krēmu no aprikožu džema, pūdercukura un safrāna.
Dekorē kafiju ar dzelteno masu, var pievienot arī brūno cukuru.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA