KARSTA
VIENKĀRŠA
3 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG“;
⅓ GLĀZE CUKURA;
¾ GLĀZE ŪDENS;
100 G AUKSTA, TREKNA KRĒJUMA;
100 G AUKSTA MASCARPONE SIERA;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS EKSTRAKTA;
50 ML “MARSALA” VĪNA VAI ŠOKOLĀDES LIĶIERA (PĒC VĒLĒŠANĀS);
MELNĀ ŠOKOLĀDE ROTĀJUMAM;
2 CEPUMI “DĀMU PIRKSTIŅI” ROTĀJUMAM.
Pagatavo kafiju, tai pievieno vīnu vai šokolādes liķieri.
Saldina atbilstoši gaumei.
Uzputo krējumu kopā ar mascarpone sieru, cukuru un vaniļu, līdz veidojas stingra masa.
Lej kafiju glāzē un uzmanīgi pārklāj ar mascarpone krēmu.
Apkaisa ar šokolādes skaidiņām un rotā ar cepumiem.