<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

hotdrink-icon.pngKARSTAclock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
50 ML ŪDENS;
2 ĒDAMKAROTES VANIĻAS SALDĒJUMA;
30 ML LIĶIERA KAHLUA;
1-2 ŽĀVĒTAS VĪĢES;
PUTUKRĒJUMS UN TUMŠĀS ŠOKOLĀDES SKAIDIŅAS ROTĀJUMAM.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Sagriež vīģes, aplej tās ar liķieri un noliek malā uz dažām minūtēm.
Pagatavo kafiju.
Glāzes apakšā klāj vīģes, tad saldējumu. Lej klāt kafiju un liķieri.
Rotā ar putukrējumu un vīģes šķēlīti. Apkaisa ar šokolādi.

VAIRĀK RECEPTES

ZIEMA HAVAJU SALĀS

SVEIKS, NINDZJA

SLAPSTĪGAIS TĪĢERIS