<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

TUMŠĀ VECGADA NAKTS

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

4 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS”;
½ GLĀZE ŪDENS;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS EKSTRAKTA;
2 TĒJKAROTES CUKURNIEDRU CUKURA;
½ GLĀZE BRENDIJA.

KONDENSĒTĀ PIENA KRĒMAM:
1 BUNDŽA SALDINĀTA KONDENSĒTĀ PIENA;
200 G SVIESTA;
½ PACIŅA VANIĻAS CUKURA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo iemīļoto kafiju. Pievieno vaniļas ekstraktu un cukuru. Pielej brendiju. Pasniedz mazās glāzēs ar kondensētā piena krēmu.

 

Kondensētā piena krēms.
Izkausē sviestu un maisa, līdz tas kļūst balts. Maisot pievieno kondensēto pienu un turpina karsēt masu, līdz tā kļūst viendabīga un gaisīga. Apmaisot pievieno vaniļas cukuru. Pirms pasniegšanas krēmu 1-2 stundas atdzesē.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA