<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SVĪTRAINĀ KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

KAFIJAS UN ĶIRBJA MASAI:
2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
50 ML ŪDENS;
100 G ĶIRBJU BIEZEŅA;
50 ML PIENA;
1 ĒDAMKAROTE MEDUS;
KANĒLIS;
KRUSTNAGLIŅAS.

KAFIJAS UN ŠOKOLĀDES MASAI:
2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
50 ML ŪDENS;
2 TĒJKAROTES CUKURA;
50 G TUMŠĀS ŠOKOLĀDES;
25 G DZERAMĀS ŠOKOLĀDES;
2 ĒDAMKAROTES KOKOSRIEKSTU EĻĻAS;
100 ML PIENA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Ķirbju biezenis.
Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Sagriež ķirbi gabaliņos. Izņem sēklas, bet nemizo. Novieto ķirbja gabaliņus vienā slānī uz folija un cep apmēram stundu, pusotru, līdz ķirbis kļūst mīksts. Kad ķirbja gabaliņi atdzisuši, nomizo tos un sastampā līdz iegūst samērā biezu biezeni. Ja ķirbis bijis pārāk ūdeņains, masu izklāj uz marles un ļauj liekajam šķidrumam notecēt.

Kafijas un ķirbja masa.
Pagatavo stipru espreso un saldina to ar medu. Sajauc ķirbja biezeni ar pienu un kafiju, un pievieno garšvielas.

Kafijas un šokolādes masa.
Pagatavo stipru espreso un saldina to. Izkausē šokolādi karstā ūdens peldē un kārtīgi sajauc to ar dzeramo šokolādi. Pievieno kokosriekstu eļļu un apmaisot lēni lej klāt arī pienu un kafiju. Kārtīgi sajauc, līdz masa kļūst viendabīga.
Klāj glāzē pamīšus ķirbju masu, tad šokolādes masu, veidojot izteiktus slāņus.

VAIRĀK RECEPTES

MANGO CHAI

KAFIJA LABĀKAJAM DRAUGAM

PLŪMJU LUBENE