ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SMILŠKRĀSAS SIMFONIJA

  • KARSTA
  • VIENKĀRŠA
SASTĀVDAĻAS:

2 KAROTĪTES “JACOBS” MALTĀS KAFIJAS;
1/3 GLĀZE ŪDENS;
30 G PIENA ŠOKOLĀDES;
2 KAROTĪTES KONDENSĒTĀ PIENA;
2 KAROTĪTES 30% TREKNA SKĀBĀ KRĒJUMA;
PUTUKRĒJUMS;
PIPARMĒTRU LAPIŅA;
SADRUMSTALOTA PIENA ŠOKOLĀDE ROTĀJUMAM.

PAGATAVOŠANA:

 

Uzsilda kondensēto pienu, tam liek klāt karoti skābā krējuma un visu kārtīgi sajauc. Lej iegūto masu glāzē. Piena šokolādi izkausē karsta ūdens peldē, pievieno karoti skābā krējuma, visu sajauc un lēni lej klāt glāzē tā, lai izveidotos nošķirts slānis. Pagatavo kafiju un lēni lej to klāt glāzē veidojot trešo slāni. Dzērienu rotā ar putukrējumu, sadrumstaloto piena šokolādi un piparmētru lapiņu.

 

VAIRĀK RECEPTES