<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SMILŠKRĀSAS KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
½ GLĀZE PIENA;
8 ĒDAMKAROTES MASCARPONE SIERS;
½ TUMŠĀS ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES;
½ BALTĀS ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES;
1 ĒDAMKAROTE ĪRISA SĪRUPA;
SALDĒJUMS;
KARAMELIZĒTAIS CUKURS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Katliņā ar karstu ūdeni atsevišķi izkausē balto un tumšo šokolādi. Pievieno 4 ēdamkarotes MASCARPONEsiera un katru kārtīgi samaisa līdz masa kļūst viendabīga.
Glāzes apakšā ieklāj tumšo slāni vispirms un gaišo slāni uz tā.
Izšķīdina kafiju karstā pienā, saldina pēc garšas. Lej glāzēs. Nobeigumā pievieno ēdamkaroti saldējuma. Dzērienu var dekorēt ar karameļu gabaliņiem.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA