<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SIERA KŪKAS KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS“
½ GLĀZE ŪDENS;
MEDUS PĒC GARŠAS;
2 TĒJKAROTES DZĒRVEŅU SĪRUPA;

KRĒMAM:
¼ GLĀZE PUTUKRĒJUMA;
¼ GLĀZE BIEZPIENA;
SAUJA ŽĀVĒTU DZĒRVEŅU;
4 DRUPANI CEPUMI.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju iemīļotajā veidā. Saldina ar medu un pievieno sīrupu. Sajauc putukrējumu ar biezpienu.
Smalki sasmalcina dzērvenes, sadrupina cepumus un pievieno tos biezpiena masai. Iegūto masu ieklāj glāzes apakšā un uzmanīgi pielej klāt kafiju.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA