<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SALDĀ

hotdrink-icon.pngKARSTAclock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG“;
¼ GLĀZE ŪDENS;
20 ML APELSĪNU LIĶIERA (PIEM. “GRAND MARNIER”);
1 ĒDAMKAROTE VANIĻAS SALDĒJUMA;
1 ĒDAMKAROTE SALDĒJUMA AR KAFIJAS GARŠU;
ŠĶIPSNIŅA SASMALCINĀTAS MELNĀS ŠOKOLĀDES;
ŠĶIPSNIŅA SVAIGI RĪVĒTA MUSKATRIEKSTA;
1 TĒJKAROTE APELSĪNU MIZIŅAS;
PUTUKRĒJUMS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Glāzei apakšā iepilina nedaudz liķiera. Pievieno saldējumu un aplej ar tikko pagatavotu espreso. Rotā ar putukrējumu, šokolādes skaidiņām, rīvētu muskatriekstu un apelsīnu miziņām. Pasniedz nekavējoties.

VAIRĀK RECEPTES

INGVERA KAFIJA

ITĀĻU AMARETTO

KAKAO KAFIJA