KARSTA
SAREŽĢĪTA
1 TĒJKAROTE ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD“;
3 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG";
¾ GLĀZE ŪDENS;
5-6 LIELAS PLŪMES;
1 SAUJA ĶIRŠU;
1 PERSIKS;
GABALIŅŠ INGVERA;
1 ĒDAMKAROTE BRŪNĀ CUKURA;
1 TĒJKAROTE KANĒĻA;
½ TĒJKAROTE MALTA MUSKATRIEKSTA;
ŠĶIPSNIŅA KARDAMONA;
2 TĒJKAROTES SVIESTA;
ĒDAMKAROTE SALDĒJUMA.
Atbrīvo augļus no sēklām, sagriež tos vidēja izmēra gabalos.
Izkausē pannā sviestu, pievieno cukuru, garšvielas un tējkaroti ātri pagatavojamās kafijas. Karstajai masai pievieno smalki sagrieztu ingveru, tad pievieno arī augļu gabaliņus. Karsē līdz masa kļūst viendabīga un karamelizējas.
Kafijas kannā pagatavo kafiju. Lej to glāzē, pievieno saldējumu un visbeidzot - plūmju mērci.