<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

PIECU GARŠU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

1-2 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS”;
GLĀZE VERDOŠA ŪDENS; 
KANĒLIS;
KARDAMONS;
INGVERS;
MALTAS KRUSTNAGLIŅAS;
MEDUS;
CUKURA NŪJIŅAS (JA VĒLAS).

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Kafijas kannā ber kafiju, pievieno medu un garšvielas un aplej ar aukstu ūdeni. Kafijas kannu (vai sautējamo pannu) lēni karsē līdz maisījums sāk virst. Neļauj tam vārīties un ņem nost no uguns. Kafijas karsēšanas procesu atkārto trīs reizes.

Šo dzērienu var pagatavot arī citādi. Jāiegādājas dažas cukura nūjiņas (tādas var atrast specializētajos tējas un kafijas veikalos). Visas garšvielas (kardamonu, ingveru un maltās krustnagliņas) izber šķīvī un sajauc. Cukura nūjiņu iemērc medū un apviļā garšvielās.

Pagatavo kafiju un salej glāzēs. Tur iemērc apviļāto cukura nūjiņu, apmaisa ar to kafiju, līdz cukurs un garšvielu aromāts piepilda dzēriena glāzi.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA