<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

MEŽONĪGĀS ĒRKŠĶOGAS

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG“;
¾ GLĀZE ŪDENS;
1 TĒJKAROTE MELNĀ PLŪŠKOKA SĪRUPA;
1 TĒJKAROTE MEDUS.

KRĒMAM:
½ KG ĒRKŠĶOGU;
½ GLĀZE ŪDENS; 
¾ GLĀZE CUKURA;
2 ĒDAMKAROTES MELNĀ PLŪŠKOKA SĪRUPA;
PUTUKRĒJUMS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un vāra aptuveni 15 minūtes. Tad pievieno sīrupu un vēl kādu brīdi maisot vāra. Atstāj, lai atdziest (samīca ogas, ja tās vēl nav novārījušās mīkstas).
Masu sajauc ar putukrējumu.

Pagatavo ¾ glāzes kafiju, pievieno sīrupu un saldina ar medu. Pasniedz lielā glāzē kopā ar pagatavoto krēmveida ērkšķogu masu.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA