<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

MANS LOVEPUCCINO

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS BARISTA EDITIONS“
½ GLĀZE ŪDENS;
1 ĒDAMKAROTE TREKNA SKĀBĀ KRĒJUMA;
1 OLA;
3 TĒJKAROTES CUKURA;
2-3 GABALIŅI MELNĀS ŠOKOLĀDES.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Atdala olas dzeltenumu no baltuma. Puto dzeltenumu ar cukuru, līdz iegūst viendabīgu, baltu masu. Tad sajauc to ar šokolādi un skābo krējumu. Uzputo olas baltumu līdz veidojas stingras putas un uzmanīgi sajauc tās ar krēmu.
Krēmu liek uz kafijas. Dekorējumam izmanto kafijas pupiņas.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA