< TAGASI RETSEPTID

MANDEĻU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS”;
¾ GLĀZE ŪDENS;
2 ŠĶĒLES MARCIPĀNA MASAS;
2 ĒDAMKAROTES KRĒJUMA;
MANDELES;
PUTUKRĒJUMS ROTĀJUMAM;
APELSĪNU MIZIŅAS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Mandeles apgrauzdē pannā. Daļu no tām sastampā kopā ar cepumiem. To visu sajauc ar putukrējumu.
Pagatavo kafiju, tai pievieno pienu (var mandeļu pienu) un sīrupu. Lej gāzēs, pievieno cepumu masu un apkaisa ar atlikušajiem grauzdēto mandeļu gabaliņiem.

VAIRĀK RECEPTES

PIECU GARŠU KAFIJA

AFFOGATO LIMONATO

AMERIKĀŅU SKAISTUMS