<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

MAMACHIATO

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS“;
¾ GLĀZE ŪDENS;
50 ML PIENA;
1 ĒDAMKAROTE  MASCARPONE  SIERA; 
1 ĒDAMKAROTE KONDENSĒTĀ PIENA;
1 ĒDAMKAROTE TREKNA SKĀBĀ KRĒJUMA;
CUKURS AR LIELIEM KRISTĀLIEM.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju (vāju espreso).
Mikserī sajauc mascarpone, kondensēto pienu, skābo krējumu un trešo daļu no pagatavotās kafijas.
Pagatavoto krēmu lej glāzēs, tad uzmanīgi pievieno atlikušo kafiju.
Uzputo pienu. Pievieno putas kafijai, kā gatavojot espreso ar piena putām. Apkaisa visu ar kristālisku, rupju cukuru.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA