<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

LAVANDAS KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

¼ TASE SVAIGI PAGATAVOTAS KAFIJAS (DUBULTAIS ESPRESO);
½ GLĀZE PIENA;
1 ĒDAMKAROTE LAVANDAS SĪRUPA VAI 1 TĒJKAROTE ŽĀVĒTU LAVANDAS LAPIŅU;

ROTĀJUMAM – ŽĀVĒTAS LAVANDAS LAPIŅAS (VAR BŪT CUKUROTAS) VAI LAVANDAS CUKURS. 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png
 

PAGATAVOŠANA:

Karsē pienu un lavandas lapas sautējamā pannā, bet neļauj pienam sākt vārīties. Ņem pienu nost no uguns. Nogaida, līdz lavandas aromāts ievelkas (lai procesu paātrinātu, pienam var pievienot lāsi lavandas sīrupa). Nokāš un uzputo dzērienu. Pagatavo kafiju. Kafijai pievieno nedaudz lavandas piena, lavandas lapiņas izmanto rotājumam.

VAIRĀK RECEPTES

BIEZĀ KAFIJA AR CITRONU

DIŽAIS ĶIRSIS

VASARAS LAIKS