<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KASTAŅU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
½ GLĀZE ŪDENS;
1 TĒJKAROTE MEDUS;
ĒDAMIE KASTAŅI;
¼ GLĀZE ŪDENS;
½ TĒJKAROTE VANIĻAS CUKURA;
½ TĒJKAROTE KANĒĻA;
2 TĒJKAROTES NIEDRU CUKURA;
½ GLĀZE PIENA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju un pievieno medu.
Aplej kastaņus ar karstu ūdeni un vāra katliņā ar nedaudz ūdens līdz kastaņi top mīksti.
Pievieno garšvielas un cukuru. Pievieno pienu un turpina karsēt, bet neļaujot vārīties.
Sastampā siltos kastaņus vienlaicīgi klāt lejot kafiju.
Pasniedz kā kokteili.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA