<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA „TRĪS KRĀSAS“

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS“;
½ GLĀZE ŪDENS;
100 ML PIENA;
2 GABALIŅI MELNĀS ŠOKOLĀDES;
30 ML KAFIJAS LIĶIERA;
100 ML KONDENSĒTĀ PIENA AR CUKURU;
KOKOSRIEKSTU SKAIDIŅAS DEKORĒJUMAM.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju. Uzkarsē pienu, ¾ piena pievieno kafijai un atlikušo ¼ sajauc karstā ūdens peldē ar izkausētu šokolādi un kafijas liķieri.
Lej glāzē kondensēto pienu ar cukuru, tad lēni un uzmanīgi pievieno šokolādi, visbeidzot lej klāt kafiju ar pienu. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA