<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA AR VĪĢĒM

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS”;
½ GLĀZE ŪDENS;
30 ML MANDEĻU SĪRUPA;
125 G  SIERS MASCARPONE; 
1 OLA;
3 TĒJKAROTES CUKURA;
VĪĢU DŽEMS;
MANDELES.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo stipru espreso, pievieno mandeļu sīrupu.
Atdala olas dzeltenumu no baltuma. Sajauc olas dzeltenumu ar cukuru, pievieno sieru mascarpone. Sajauc. Atsevišķi uzputo olas baltumu, līdz veidojas biezas putas un uzmanīgi lej to klāt mascarpone masai. Kafiju dekorē ar krēmu, pievienojot nedaudz vīģu džema un mandeles.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA