<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA AR KONFEKTĒM

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

1 ½ ĒDAMKAROTE ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
160 G SVIESTA;
4 OLAS;
1 TĀFELĪTE MELNĀS ŠOKOLĀDES;
¾ SALDĀ BATONIŅA;
1 ¼ GLĀZE CUKURA;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS EKSTRAKTA;
ŠĶIPSNIŅA SĀLS;
ŠĶIPSNIŅA ČILI;
1 ½ GLĀZE MILTU;
½ GLĀZE KAFIJAS LIĶIERA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu. Pievieno čili un ļauj masai atdzist.
Saputo olas un pievieno vaniļu un cukuru. Izšķīdina kafiju tējkarotē ar karstu ūdeni un pievieno masai. Pievieno liķieri. Pievieno miltus un sāli. Visu samaisa. Masai pieliek iepriekš pagatavoto pikanto šokolādes un sviesta masu.
Cepamformas pamatni (17 x 27 cm) izklāj ar cepampapīru un ieklāj masu. Cep 180 grādu temperatūrā 25-30 minūtes. Pagatavotā iekšpusei jābūt pašķidrai.

VAIRĀK RECEPTES

BIEZĀ KAFIJA AR CITRONU

DIŽAIS ĶIRSIS

VASARAS LAIKS