<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA AR CEPUMIEM

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS“;
½ GLĀZE ŪDENS;
PUTUKRĒJUMS;
DAŽI CEPUMI “AMARETTO”;
MELNĀS, BALTĀS UN PIENA ŠOKOLĀDES SKAIDIŅAS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju.
Izklāj glāzes apakšu ar sasmalcinātiem cepumiem „Amaretto", aplej tos ar nedaudz kafijas.
Tad pārklāj ar putukrējumu.
Uzmanīgi pievieno kafiju un vēl vienu putukrējuma slāni.
Dekorējumam izmanto šokolādes skaidiņas.

VAIRĀK RECEPTES

MANGO CHAI

KAFIJA LABĀKAJAM DRAUGAM

PLŪMJU LUBENE