<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

INDIJAS RIEKSTU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

KRĒMS:
1 TĒJKAROTE ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
1 GLĀZE INDIJAS RIEKSTU;
½ GLĀZE ŪDENS;
2 TĒJKAROTES MEDUS;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS;

2 TĒJKAROTES KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
1 GLĀZE ŪDENS;
1 TĒJKAROTE CUKURA.

ROTĀJUMAM:
SASMALCINĀTI INDIJAS RIEKSTI

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Riekstus mērcē aukstā ūdenī dažas stundas. Kad rieksti izmērcēti, tos ieber traukā, aplej ar ūdeni un sāk tos stampāt. Stampājot lēni un pamazām pievieno kafiju, tad - medu un vaniļu.

Pagatavo kafiju iecienītā veidā un pievieno tai cukuru. Rotā ar biezu rieksta krēma kārtu un sasmalcinātiem riekstiem.

VAIRĀK RECEPTES

MANGO CHAI

KAFIJA LABĀKAJAM DRAUGAM

PLŪMJU LUBENE