<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

CIDONIJU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG";
½ GLĀZE ŪDENS;
DAŽI NOGATAVOJUŠIES CIDONIJAS AUGĻI;
1 BUMBIERIS; 
3 ĒDAMKAROTES MEDUS;
ŠĶIPSNIŅA KANĒĻA;
ŠĶIPSNIŅA MALTA KORIANDRA;
ŠĶIPSNIŅA ĶIMEŅU;
ĒDAMKAROTE CIDONIJU SĪRUPA VAI BRENDIJA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Nomizo cidonijas un bumbieri, atbrīvo augļus no sēklām, nedaudz tos pavāra (var tikt sautēti arī pannā vai cepeškrāsnī). Pievieno medu un garšvielas. Sastampā mīksti kļuvušos augļus viendabīgā masā.
Pagatavo kafiju ierastā veidā, tai pievieno cidoniju sīrupu.
Glāzes apakšā izkārto cidoniju slāni un lej virsū dzērienu.

VAIRĀK RECEPTES

MANGO CHAI

KAFIJA LABĀKAJAM DRAUGAM

PLŪMJU LUBENE