<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

BRRRRRIESMĪGI LABA KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTAclock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

SVAIGI PAGATAVOTA „JACOBS KRÖNUNG” KAFIJA.

ĶIRBJU MARMELĀDE (VIENAI 250 ML BURCIŅAI):
0,5 KG ĶIRBJA;
PUSE APELSĪNA;
CETURTDAĻA CITRONA;
ŠĶIPSNIŅA KARDAMONA;
ŠĶIPSNIŅA MALTA INGVERA;
⅓ GLĀZE CUKURNIEDRU CUKURA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Nomizo ķirbi, atbrīvo no sēklām un sakapā gabaliņos. Nomazgā apelsīnu. Ieber dziļā pannā cukuru un pielej nedaudz ūdens. Karsējot uz lēnas uguns, ļauj cukuram izkust, pievieno sakapāto ķirbi, sulu no apelsīna puses un apelsīna rīvētās miziņas, tad pievieno sulu no citrona ceturtās daļas. Liek klāt kardamonu un ingveru. Pannai uzliek vāku un karsē 15 minūtes uz lēnas uguns. Pēc tam noņem pannai vāku un turpina karsēt, līdz marmelāde kļūst bieza. Liek marmelādi burkā un rūpīgi aizvāko.
Marmelādi pasniedz mazos šķīvjos kopā ar iemīļotā veidā pagatavotu kafiju.

VAIRĀK RECEPTES

BIEZĀ KAFIJA AR CITRONU

DIŽAIS ĶIRSIS

VASARAS LAIKS