< ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SORBERTS KAFIJAS MĒRCĒ

hotdrink-icon.png AUKSTAclock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

SORBERTAM:
600 G OGU (AVENES, MELLENES, KAZENES, ZEMENES);
¾ GLĀZE BRŪNĀ CUKURA;
SULA NO PUSES CITRONA.

 

MĒRCEI:
2 KAROTĪTES “JACOBS” ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS;
2 KAROTES KARSTA ŪDENS;
ŠOKOLĀDES SALDĀ MĒRCE;
1 KAROTĪTE ŠOKOLĀDES LIĶIERA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Noskalo ogas, pievieno tām cukuru un citrona sulu un visu kārtīgi sajauc. Iegūto masu ielej plastmasas trauciņā un liek saldētavā. Ik pa brīdim ņem sorbertu no leduskapja un apmaisa. Izšķīdina kafiju 2 karotēs karsta ūdens, pievieno šokolādes mērci un kafijas liķieri. Visu kārtīgi sajauc. Pasniedz rotātu ar ogu sorbertu.

VAIRĀK RECEPTES

AFFOGATO LIMONATO

AMERIKĀŅU SKAISTUMS

AUGSTAS KLASES ANANĀSS