< ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

MANDEĻU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS CRONAT GOLD”;
½ GLĀZE ŪDENS;
½ GLĀZE PIENA;
2 ĒDAMKAROTES MANDEĻU SKAIDIŅU;
1 TĒJKAROTE MANDEĻU SĪRUPA;
3 CEPUMI “AMARETTO”;
½ GLĀZE PUTUKRĒJUMA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo iemīļoto kafiju. Uzsilda krējumu un sajauc to ar mikseri ar marcipāna masu. Iegūto krēmu pievieno kafijai, rotā ar putukrējumu, mandelēm un apelsīnu miziņām. Pasniedz ar kruasānu.

VAIRĀK RECEPTES

MANS LOVEPUCCINO

KAFIJA AR CEPUMIEM

ZVAIGŽŅU KAFIJA