<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

SIERA KŪKA AR MOKU

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

PAMATAM:
1 PACIŅA CEPUMU;
½ PACIŅA SVIESTA.

KRĒMAM:
4 ĒDAMKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
1 ĒDAMKAROTE ŪDENS;
ŠĶIPSNIŅA KANĒĻA; 
1 KG KRĒMVEIDA BIEZPIENA;
1 ½ GLĀZE CUKURA;
¼ GLĀZE MILTU;
2 TĒJKAROTES VANIĻAS CUKURA;
4 OLAS;
1 SALDAIS BATONIŅŠ.
 
GLAZŪRAI:
½ TĀFELĪTE BALTĀS ŠOKOLĀDES;
3 ĒDAMKAROTES SVIESTA.

DEKORĒJUMAM - KAFIJAS PUPIŅAS ŠOKOLĀDĒ, JA VĒLAS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Sadrupina cepumus. Sajauc tos ar sviestu, līdz iegūta viendabīga masa.
Ar sviestu ietauko cepamformu (vislabāk lietot apaļu). Izklāj cepamformas apakšu ar cepumu masu.
Izšķīdina kafiju ūdenī, pievieno kanēli.
Izkausē šokolādi karsta ūdens peldē. Lielā bļodā sajauc biezpienu, cukuru, miltus un vaniļu. Pievieno olas un visu kārtīgi sajauc. Masu sadala divās daļās. Vienai no tām pievieno izkausēto šokolādi un samaisa. Tad to liek cepamformā.
Atlikušajai masas daļai pievieno kafijas dzērienu un samaisa. Klāj cepamformā uz pirmā, jau ieklātā slāņa. Cep 250 grādu temperatūrā apmēram stundu. Kad siera kūka atdzisusi, to var glabāt ledusskapī.

 

Pirms pasniegšanas pagatavo šokolādes glazūru, izkausējot šokolādi un sviestu karsta ūdens peldē. Siera kūku dekorē ar kafijas pupiņām šokolādē.

VAIRĀK RECEPTES

KAKAO KAFIJA

VIJOLĪTES

KARĪBU PIRĀTI