<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

VIJOLĪTES

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“, KAS IZŠĶĪDINĀTA 1/3 GLĀZES ŪDENS;
CUKURU PĒC GARŠAS;
½ GLĀZE PIENA.
JA VĒLAS – 1 TĒJKAROTE VIOLETAS KRĀSAS SĪRUPA VAI ½ TĒJKAROTE VANIĻAS ESENCES;
1 TĒJKAROTE RĪVĒTAS RŪGTĀS ŠOKOLĀDES.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Cukurotajām vijolītēm:
vijolīšu ziedi;
1 olas baltums;
1 tējkarote rožūdens (nav obligāti);
2 tējkarotes cukura.
Vijolītes sagatavo vismaz stundu pirms dzēriena. Uzputo olas baltumu kopā ar rožūdeni un ar to apsmidzina vijolīšu ziedus, tad apkaisa ar cukuru un nožāvē (var žāvēt cepeškrāsnī).

Pagatavo kafiju iemīļotā veidā. Ja vēlas - pievieno tai nedaudz sīrupa vai esences. Uzsilda pienu, lai iegūtu piena putas. Lej pienu klāt kafijai un rotā dzērienu ar piena putām un vijolīšu ziedu kompozīciju. Apkaisa ar rīvētu šokolādi.

VAIRĀK RECEPTES

KAKAO KAFIJA

VIJOLĪTES

KARĪBU PIRĀTI