<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

AROMĀTA SPĒKS

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS“;
¾ GLĀZE ŪDENS;
¼ GLĀZE KARSTVĪNA (VAR PAGATAVOT PATS, VAI IEGĀDĀTIES GATAVU);
1 SAUJA ŽĀVĒTU AUGĻU (ROZĪNES, ĶIRŠI, DZĒRVENES);
MEDUS PĒC VĒLĒŠANĀS.

MĀJAS KARSTVĪNS:
1 GLĀZE APELSĪNU SULAS;
2 ĒDAMKAROTES APELSĪNU MIZIŅU;
2 TĒJKAROTES KANĒĻA;
5 KRUSTNAGLIŅAS;
½ TĒJKAROTE AROMĀTISKU GARŠVIELU MAISĪJUMA;
½ TĒJKAROTE KARDAMONA;
½ KANĒĻA STANDZIŅA;
1 GLĀZE VĪNOGU SULAS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Mājas karstvīns.
Sastāvdaļas karsē uz lēnas uguns 15 minūtes, neļaujot vārīties. Ja nepieciešams - nokāš.
Aplej augļus ar karstu ūdeni. Ļauj tiem nožūt un sajauc ar karstvīnu.

Pagatavo iemīļoto kafiju. Pievieno karstvīnu un saldina ar medu.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA