<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA KĀ KOMĒTA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

1 GLĀZE PIENA;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS CUKURA;
2 TĒJKAROTES VANIĻAS SĪRUPA.

KAFIJAS BUMBAS:
100 ML TREKNA KRĒJUMA;
3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
TUMŠĀ ŠOKOLĀDE;
ĀTRI PAGATAVOJAMĀ KAFIJA „JACOBS” DEKORĒŠANAI.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Vislabāk kafijas bumbas sagatavot dienu iepriekš vai arī agrāk.
Sautējamā pannā uzkarsē krējumu. Noņem no uguns, pievieno kafiju un kausētu šokolādi. Karsē apmaisot, līdz masa kļūst viendabīga. Tad masu atdzesē. Tad atdzisušo masu puto, līdz no putām var savelt bumbas. Saveltās bumbas atdzesē vismaz 40 minūtes (vēlams saldētavā). Pirms servēšanas bumbas apkaisa ar kafiju.
Uzkarsē pienu, līdz tas sāk vārīties, pievieno cukuru un sīrupu. Pasniedz ar kafijas bumbām.

VAIRĀK RECEPTES

MANGO CHAI

KAFIJA LABĀKAJAM DRAUGAM

PLŪMJU LUBENE