ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

CREME DE LA CREME

  • AUKSTA
  • VIENKĀRŠA
SASTĀVDAĻAS:

2 GLĀZES 3,2% TREKNA PIENA;
3 ĒDAMKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
2 ĒDAMKAROTES KUKURŪZU MILTU;
¼ GLĀZE CUKURA;
2 TĒJKAROTES PŪDERCUKURA;
ŠĶIPSNIŅA SĀLS;
½ GLĀZE PUTUKRĒJUMA;
¼ TĒJKAROTE VANIĻAS EKSTRAKTA;
2 TĒJKAROTES RŪGTĀKAS MARMELĀDES VIENAI DZĒRIENA PORCIJAI (PIEM. UPEŅU VAI RABARBERU);
1 TĒJKAROTE KANĒĻA.

PAGATAVOŠANA:

 

Sautējamā pannā sajauc pienu, kafiju, miltus, cukuru un sāli un visu kārtīgi samaisa. Karsējot turpina apmaisīt. Kad masa sāk vārīties, ņem nost no uguns un turpina vēl kādu brīdi maisīt. Atdzesē iegūto masu auksta ūdens peldē un lej glāzēs. Pievieno ēdamkaroti marmelādes.
Sajauc putukrējumu ar vaniļas cukuru. Vienu pilnu karoti liek klāt dzērienam, rotājumam izmanto kanēli.

 

VAIRĀK RECEPTES