Franču presētās kafijas pagatavošana

Izmantojot franču presi ir ļoti vienkārši pagatavot garšīgu un aromātisku Jacobs malto kafiju.

KĀ PAGATAVOT

Svarīgi! Ja vēlies pagatavot franču presēto kafiju, kuru iepriekš vēlies samalt, izvēlies rupjāko malumu. Ja vēlies iegādāties malto kafiju, Jacobs kafija būs vienkārši ideāla franču presei. Lai uztaisītu kafiju franču presē tev būs nepieciešams 50-70 grami kafijas uz 1 litru ūdens, tas būtu apmēram 2 tējkarotes uz vienu krūzīti. Ūdenim jābūt karstam, bet ne vārošam- 90 grādi ir ideāli. Lai pagatavotu idelālu kafiju franču presē nespied virzuli uzreiz. Pēc ūdens ieliešanas pagaidi 3-4 minūtes, samaisi un tad lēnām nospied virzuli.

SIERA KŪKAS KAFIJA

KAFIJA KĀ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE

DĀMA SARKANAJĀ