<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KOKOSRIEKSTS

hotdrink-icon.png AUKSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
250 G KRĒJUMA SALDĒJUMA;
4 – 5 ĒDAMKAROTES KOKOSRIEKSTU PIENA;
2 TĒJKAROTES KOKOSRIEKTU LIĶIERA „MALIBU”;
2-3 TĒJKAROTES KOKOSRIEKSTU SKAIDIŅU;
1 TĒJKAROTE VANIĻAS;
2-3 TĒJKAROTES CUKURA;
PUTUKRĒJUMS ROTĀJUMAM.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Pagatavo kafiju. Saldina to. Miskerī sajauc saldējumu, liķieri, pienu un kokosriekstu skaidiņas. Iegūto kokteili lej glāzē un tam pievieno kafiju.

 

Pagatavoto dzērienu rotā ar putukrējumu un apkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

VAIRĀK RECEPTES

SMILŠKRĀSAS SIMFONIJA

BIANCA’S CRÈME CARAMEL

BOMBAY CHAI