< ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KAFIJA “ĀBOLU PĪRĀGS”

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

3 TĒJKAROTES MALTĀS KAFIJAS „JACOBS CRONAT GOLD“;
½ GLĀZE ŪDENS;
2 VIDĒJA LIELUMA ĀBOLI;
1 SAUJA ŽĀVĒTU DZĒRVEŅU;
1 ĒDAMKAROTE MEDUS;
ŠĶIPSNIŅA SVAIGI MALTA MUSKATRIEKSTA;
PUTUKRĒJUMS;
PILNGRAUDU CEPUMS.

 

 
Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Dzērvenēm uzlej karstu ūdeni, nogaida līdz tās kļūst mīkstas. Nomizo un sagriež ābolus, sautē tos pannā kopā ar medu un
muskatriekstu malumu (var karsēt arī cepeškrāsnī). Karsto masu sajauc ar dzērvenēm. Aplej ar svaigi pagatavotu kafiju. Kārtīgi sajauc līdz masa kļūst viendabīga.
Pasniedz ar putukrējumu un sasmalcināta cepuma gabaliņiem.

VAIRĀK RECEPTES

007

PIECU GARŠU KAFIJA

AFFOGATO LIMONATO