<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

FRANČU PIESKĀRIENS

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

1 PACIŅA KĀRTAINĀS MĪKLAS;
¼ GLĀZE CUKURA;
2 OLU BALTUMI.

PILDĪJUMAM:
3 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
2 BANĀNI;
SAUJA ROZĪŅU (IZMĒRCĒTAS);
DAŽAS VĪĢES, SAUJA SMALCINĀTU RIEKSTU;
100 G MASCARPONE KRĒMA;
4 TĒJKAROTES PŪDERCUKURA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Sagriež mīklu kvadrātos (6 cm garām malām).

Izmērcē (var alkoholā) žāvētos augļus. Sastampā banānus
kopā ar mascarpone krēmu, kafiju, cukuru un žāvētajiem augļiem.

Uz katra mīklas kvadrāta liek vienu ēdamkaroti pildījuma. Uzloka malas. Pārklāj ar olas baltumu un apkaisa ar cukuru.
Cepj, līdz kļūst brūns.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA