<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

BISKVĪTU KAFIJA

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS”;
½ GLĀZE ŪDENS;
10 GAB. BISKVĪTU;
2 ĒDAMKAROTES KAFIJAS VAI RIEKSTU LIĶIERA;
2 ĒDAMKAROTES ROZĪŅU;
1 ĒDAMKAROTE ŠOKOLĀDES KRĒMA DEKORĒJUMAM.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Izmērcē rozīnes verdošā ūdenī, ļauj tām nožūt. Pagatavo kafiju, pievieno liķieri un aplej ar to biskvītus. Pievieno izmērcētās rozīnes un visu kārtīgi samaisa. Lej dzērienu glāzēs un pasniedz dekorētu ar šokolādes krēma bumbiņu.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA