<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

AUGĻU KAFIJA

hotdrink-icon.pngKARSTA clock-icon.png VIENKĀRŠA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS VELVET”;

60 ML VĀROŠA ŪDENS;

30 ML LIĶIERA „KAHLUA” (VAI KARAMEĻU SĪRUPA);

30 G CUKUROTU, ŽĀVĒTU AUGĻU;

120 ML SILTA PIENA;

KANĒLIS.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

PAGATAVOŠANA:

Sablenderē pienu kopā ar žāvētajiem augļiem un noliek uz brīdi malā. Pagatavo kafiju un pievieno tai liķieri. Ņem pienu ar žāvētajiem augļiem, nokāš un lej klāt kafijai. Pagatavoto dzērienu rotā ar kanēli.

Šādi pagatavota kafija vislabāk garšo kopā ar īrisa cepumiem.

VAIRĀK RECEPTES

SVEIKS, NINDZJA

SLAPSTĪGAIS TĪĢERIS

TRAKĀ ZEMENE