Ledus kafija

Ledus kafija ir lieliska ideja ātram un atspirdzinošam dzērienam. Īpaši, ja to pagatavo no šķīstošās kafijas. To var papildināt ar saldējumu, aromātisku sīrupu vai putukrējumu! Ideāls piedāvājums tiem, kuri vēlas katru kafijas pauzi pārvērst saldos un atspirdzinošos svētkos.

NEPIECIEŠAMS:


dubultais espresso,
1/2 glāzes auksta piena,
3/4 glāzes ledus gabaliņu,
cukurs

KĀ PAGATAVOT

Pagatavo piena putas atsevišķā traukā. Pagatavo dubulto espresso (piemēram no šķīstošās kafijas), ja vēlies pievieno cukuru. Mēs iesakām 2/3 piena uz 1/3 espresso, bet vari izvēlēties arī savu ideālo intensitātes līmeni. Ielej aukstu pienu stikla glāzē, pievieno espresso un virsū uzlej saputoto pienu. Vari pievienot nedaudz ledus gabaliņus, lai padarītu kafiju atspirdzinošāku. Izbaudi!

SIERA KŪKAS KAFIJA

KAFIJA KĀ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE

DĀMA SARKANAJĀ