Viegls, putains, zīdains un krēmīgs- tāpēc mēs to dievinām. Apgūsti perfekta putukrējuma pagatavošanas noslēpumu.
dubultais espresso,
1/2 glāzes auksta piena,
3/4 glāzes ledus gabaliņu,
cukurs
Svarīgs solis kā iegūt pareizo krēmu. Saldajam krējumam jābūt ar vismaz 36% tauku saturu. Atvēsini bļodu pirms putot saldo krējumu, tas padarīs procesu ātrāku. Ielej atvēsinātu saldo krējumu bļodā un kul līdz saldais krējums kļūst biezs un pūkains. Pievieno pūdercukuru, ja vēlies un kul īsu brīdi, bet ne pārāk ilgi, jo saldais krējums var pārvērsties par sviestu. Ja vēlies, lai putukrējums saglabātu savu formu ilgāk, izšķīdini tējkaroti želatīna ar 3 tējkarotēm ūdens kopā ar nelielu daudzumu putukrējuma un maisi īsu brīdi, pēc tam pievieno pārējai masai un kul vēl minūti.