Kā pagatavot kapučīno

Kapučīno ir viens no vispopulārākajiem piena kafijas dzērieniem pasaulē. Tas ir radies Itālijā, bet tam ir cienītāji visā pasaulē. Izbaudi maigo pienīgo kafijas garšu ar gaisīgām putām.

NEPIECIEŠAMS:


espresso,
150 ml piena (2,5% vai 3,5%),
brūnais cukurs (nav obligāti),
katliņš,
piena putotājs vai mikseris,
vidēja izmēra krūzīte,
kakao vai šokolāde dekorēšanai

KĀ PAGATAVOT

Uzsildi pienu līdz 60-70 grādiem un saptuto ar putotāju vai mikseri. Pagatavo espresso, pievieno cukuru, ja vēlies. Uzlej saputoto pienu uz espresso un izdekorē ar kakao pulveri vai šokolādi.

SIERA KŪKAS KAFIJA

KAFIJA KĀ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE

DĀMA SARKANAJĀ