Kā pagatavot Caffe Latte

Caffe Latte ir vismaigākā kafija ar lielu daudzumu putojoša piena. Tā brīnišķīgi garšo kopā ar aromatizētiem sīrupiem un papildus piedevām. Apgūsti kā pagatavot leģendāru kafiju.

NEPIECIEŠAMS:


dubultais espresso,
150 ml piena (viss labāk 3,5%),
cukurs (nav obligāti),
aromatizēts sīrups (nav obligāti),
katliņš,
piena putotājs vai mikseris,
gara glāze

KĀ PAGATAVOT

Ja vēlies pievienot aromatizētu sīrupu, ielej to pašā glāzes apakšā. Uzsildi pienu līdz 60-70 grādiem. Maigi saputo to ar putotāju vai mikseri un uzlej uzmanīgi virsū sīrupam nesajaucot kopā. Pagatavo dubulto espresso un uzlej to esošajām sastāvdaļām virsū līdz glāze ir pilna līdz augšai. Vari uzkaisīt kafijai nedaudz kanēli vai šokolādi. Pasniedz ar salmiņu un garo karoti.

SIERA KŪKAS KAFIJA

KAFIJA KĀ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE

DĀMA SARKANAJĀ