Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 °C. Kruasānus sadrupina mazos gabaliņos un liek nelielā (apm. 500 ml) karstumizturīgā cepamtraukā.
Sautējamā pannā (vai cepšanai domātā) ieber cukuru un aplej ar kafiju. Karsē uz lēnas uguns, uzmanīgi grozot, līdz izkūst cukurs. Karamelizē cukuru kopā ar kafiju, līdz masa sāk vārīties. Masa nav jāmaisa – jāpagaida 3 – 5 minūtes, līdz kafija maina konsistenci.
Nogriež uguni uz mazāku un nemitīgi ar slotiņu maisot, lej klāt krējumu. Nedaudz vēlāk, pievieno pienu un rumu (vai burbonu). Visi izveidojušies kunkuļi izkusīs karstuma dēļ, tāpēc jāmaisa līdz masa paliek viendabīga. Tad enerģiski turpinot maisīt, pievieno uzputotās olas un ņem nost pannu no uguns.
Ar iegūto masu pārklāj kruasānus, nogaida 10 minūtes, lai ievelkas. Cepamtrauku ar kruasāniem liek krāsnī cepties uz 20 minūtēm.