<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

RIEKSTU KŪKA AR KAFIJU LATTE

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
175 G SVIESTA;
175 G CUKURA;
65 G SASMALCINĀTU VALRIEKSTU;
3 LIELAS OLAS;
175 G MILTU;
1 TĒJKAROTE CEPAMPULVERA.

KRĒMAM:
2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS „JACOBS“;
1 PACIŅA SVIESTA;
400 G PŪDERCUKURA;
60 G SASMALCINĀTU VALRIEKSTU;
1 TĒJKAROTE RIEKSTU LIĶIERA.

DEKORĒJUMAM:
RIEKSTU PUSĪTES, ŠOKOLĀDES SKAIDIŅAS, KAFIJAS PUPIŅAS ŠOKOLĀDĒ, RIEKSTU SĪRUPS (PĒC VĒLĒŠANĀS).

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Pamats.
Sajauc sviestu ar cukuru, līdz iegūst gaisīgu masu. Uzputo olas un lēni lej klāt sviesta masai. Sajauc miltus ar cepampulveri un maisot pievieno tos sviesta masai. Izšķīdina kafiju ēdamkarotē ar ūdeni un pievieno masai. Pievieno sasmalcinātos valriekstus. Sadala masu divās daļās un klāj gofrētās cepamformās. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

Krēms.
Lēni maisot sviestu, tam pievieno cukuru. Izšķīdina kafiju ēdamkarotē ar ūdeni un pievieno liķierim, iegūto pievieno sviesta masai. Pievieno riekstus.

Pārklāj atdzisušās pamatnes ar krēmu. Atstāj nedaudz krēma ar ko pārklāt sānus un kūkas virspusi. Dekorē atbilstoši gaumei.

VAIRĀK RECEPTES

KAFIJA AR VĪĢĒM

VĪĢES TUMŠAJĀ ŠOKOLĀDĒ

VANIĻAS KAFIJA