<ATPAKAĻ UZ RECEPTĒM

KRAUKŠĶĪGĀ LATE

hotdrink-icon.png KARSTA clock-icon.png SAREŽĢĪTA

SASTĀVDAĻAS:

2 TĒJKAROTES ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS “JACOBS KRÖNUNG";
½ GLĀZE ŪDENS;
¾ GLĀZE PIENA;
2 TĒJKAROTES ZEMESRIEKSTU SĪRUPA;
CUKURS (PĒC VĒLĒŠANĀS).

GLAZŪRA:
1 GLĀZE AR RIEKSTIEM (VAR BŪT VESELOS GABALOS, NESMALCINĀTI);
1 ĒDAMKAROTE MEDUS;
1 TĒJKAROTE ĀTRI PAGATAVOJAMĀS KAFIJAS  “JACOBS”;
1 ĒDAMKAROTE ŪDENS;
3 ĒDAMKAROTES CUKURA.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

PAGATAVOŠANA:

Izšķīdina kafiju ūdenī, saldina to ar cukuru un medu. Samaisa un katliņā uzsilda līdz izkūst cukurs. Pieber riekstus, tiem jānoslīkst masā.
Izņem riekstus no masas un liek iepriekš līdz 300 grādiem uzsildītā cepeškrāsnī. Ik pa brīdim apgrozot, riekstus grauzdē 15 minūtes. Kad izņemti no cepeškrāsns, riekstiem jāatdziest.

Pienu nedaudz uzsilda, maisa līdz parādās biezas putas. Kafijas kannā pagatavo kafiju un pievieno sīrupu. Kafiju sajauc ar silto pienu.
Dzērienu salej glāzēs. Pievieno atlikušās putas no piena un apkaisa ar glazētajiem riekstiem.

VAIRĀK RECEPTES

BIEZĀ KAFIJA AR CITRONU

DIŽAIS ĶIRSIS

VASARAS LAIKS