KARSTA VIENKĀRŠA
3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS KRÖNUNG“ ½ GLĀZE ŪDENS; CUKURS VAI MEDUS (PĒC VĒLĒŠANĀS); ½ TASE PIENA; 2 KAROTES JASMĪNU SĪRUPA; 2 TĒJKAROTES KALTĒTU JASMĪNU ZIEDLAPU; VANIĻAS STANDZIŅA.
3 TĒJKAROTES KAFIJAS „JACOBS KRÖNUNG“
½ GLĀZE ŪDENS;
CUKURS VAI MEDUS (PĒC VĒLĒŠANĀS);
½ TASE PIENA;
2 KAROTES JASMĪNU SĪRUPA;
2 TĒJKAROTES KALTĒTU JASMĪNU ZIEDLAPU;
VANIĻAS STANDZIŅA.
Uzvāra pienu kopā ar vaniļu un jasmīna ziedlapām. Tad ņem nost no uguns, pienu nokāš un uzputo. Pagatavo kafiju iecienītajā veidā un pievieno tai jasmīnu sīrupu. Dzērienu pārklāj ar siltā piena putām.